Kahramanlar Show tv

FacebooKta Paylaşabilirsiniz :)

Yapımcılığını Medyapım’ın , yönetmenliğini Merve Girgin’in, senaristliğini Gökhan Horzum ve Murat Koca’nın üstlendiği "Kahramanlar"ın başrollerini Kutsi, Arda Esen, Ebru Gürsoy, Didem İnselel, Nihat Alptuğ Altınkaya, Ahmet Kural ve Bahadır Vatanoğlu paylaşıyor. Dokuz ana karakterden oluşan dizi polislerin, ambulans sağlık görevlileri olan paramediklerin ve itfaiyecilerin aynı bölgede yaşadıkları günlük olaylarla birlikte kendi iç ilişkileri üzerine kurulmuş dünyalarını yansıtıyor. Oyuncu kadrosunun çoğu şu anda netleşmiş durumda ancak iki karakter için oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Dizide üç ayrı ekip var; polisler, paramedikler ve itfaiyeciler... Kutsi ve Ahmet Kural polis, Arda Esen, Ebru Gürsoy, Didem İnselel ve Bahadır Vatanoğlu paramedik, Nihat Alptuğ Altınkaya itfaiyeci grubunda.
İstanbul Emniyeti, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın desteğiyle hazırlanan dizinin oyuncularına uzmanlar tarafından tam donanımlı eğitim veriliyor. Ekim sonunda çekimlerine başlanacak "Kahramanlar"ın, Kasım ayının üçüncü ya da dördüncü haftasında yayına girmesi planlanıyor.

Şu anda ekranlarda olan benzerlerinden çok farklı bir prodüksiyon ve sinema tadında görselliğiyle izleyenlerin karşısına çıkacak dizide her bölüm farklı bir kurtarılış hikayesi ve bu üç ekibin birbirleriyle bağlantılı özel hayatları işlenecek. Bol aksiyon olan “Kahramanlar”da aşka da yer var.

Cerrahlıktan Polisliğe
Türkiye’nin son dönemlerde kazandığı jönlerden Kutsi, bu dizide polis olarak karşımıza çıkıyor. Bir önceki projesinde Beyin Cerrahı Levent’i canlandıran karizmatik sanatçı, bu sefer İstanbul sokaklarında tehlikeden tehlikeye koşan bir polisi canlandırıyor.

Konuk Oyunculuktan Başrole
Beyoğlu’nda yürürken bir ajans yetkilisi tarafından fark edilip, işe mankenlikle başlayan Nihat Alptuğ Altınkaya oyunculuk için basamakları kararlı adımlarla çıkıyor. Genelde projelerde birkaç bölümlük konuk oyuncu olarak yer alan Altınkaya, “Kahramanlar”ın yakışıklı, karizmatik, kaslı itfaiyecisi olarak başrolde karşımıza çıkıyor.

İlk Defa!
Bu zamana kadar polisleri, doktorları, hukukçuları, havayolu personelini, askeri personeli işleyen diziler ekranda yer almıştı. Şimdi ise bir ilk gerçekleşiyor. İlk defa İtfaiyecilerin ve Paramediklerin hayatları ekrana yansıyacak.

"Siz olsanız, başkasının hayatı için, kendi canınızı hiç düşünmeden tehlikeye atar mıydınız? "Kahramanlar" bunu hep yapıyor."
Yakında Show Tv'de...

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Yazın ^!

Güzel Köylü dizisi Alabora Yarışması Diğer Yarım Dizisi Kaçak Gelinler Dizisi Back to Home Back to Top Kahramanlar Dizisi Her Zaman SizinLe Msn Nickleri

Diziler Aşk ve Ceza dizisiKelimenin gücü | Kahperengi Dizisi